Flexform Moka kast

De Flexform Moka kast is een eyecatcher in iedere ruimte!

  • Ontworpen door Mario Asnago en Claudio Vender in 1939
  • Ingelijst in Canaletto-walnoot of essenhout
  • Verkrijgbaar in zwart of wit gelakt aluminium
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

€ 6.491,00
Vanaf € 6.491,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Moka kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform Moka kast
Designer Asnago/Vender De Moka kast een iconische boekenkast uit de collectie van Flexform. De kast kenmerkt zich door zijn opvallende metalen X-poten. Deze poten zijn naar wens te lakken in de kleuren wit, zwart en aluminium. De Moka kast heeft een omranding van massief hout en glazen planken. Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 135 x 40 x 166 cm
Artikelnummer274210
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Asnago & Vender

Asnago & Vender

Mario Asnago studeerde net als Claudio Vender af aan het Koninklijk Instituut voor Schone Kunsten in Bologna. Samen richtte zij Studio Asnago-Vender Architetti op waarbij ze zich vooral richtte op architectuur. Naast architectuur ontwierpen ze tafels, stoelen en andere meubels met de karakteristieke "X".

^