Bezoek onze Kunstavonden

  Op ontdekkingstocht langs de mooiste creaties? Berden heeft samen met Ptah Kunstadvies enkele zinnenprikkelende kunstavonden samengesteld. Meld je aan voor een van deze kunstzinnige avonden bij Berden Sittard op 13 oktober, Berden Venlo op 20 oktober of Berden Heerlen op 3 november.

  Hoe kies je kunst? Hoe zorg je dat het matcht met je woonstijl, je kleurgebruik in huis, de vormentaal van je meubels? En nog belangrijker, hoe vind je net dat kunstwerk dat jou persoonlijk raakt? Een werk dat je niet loslaat? Vragen waar veel mensen mee lopen en waar een inspirerende kunstavond antwoord op kan geven.

  Kunstavond

  Kunst van Bob Thissen en Ramona Nieuwenhuisen. 


  Kunst in onze woonwinkels

  In onze woonwinkels in Venlo, Heerlen en Sittard hebben we werken van meer dan 20 kunstenaars hangen. Kunst die door Ptah is uitgezocht en perfect past bij de diverse settings. Het is zinnenprikkelende kunst van gewaardeerde kunstenaar. Ontdek de diversiteit van de kunstwereld en struin van werk naar werk tijdens een van de kunstavonden.

  Er zijn diverse kunstenaars aanwezig die vol passie vertellen over hun kunst. Maak kennis met: Urban Explorer Bob Thissen, die telkens zijn vrijheid en gezondheid op het spel zet om het perfecte avontuur te kunnen uitbeelden, Ramona Nieuwenhuisen “schildert met de muis” in vele lagen en details, geïnspireerd door de Hollandse Oude Meesters. Klinisch fysicus-audioloog Dyon Scheijen combineert zijn beroep met het schilderen van akoestische abstracte doeken, Bea Vossen wil de toeschouwer fascineren en aansporen tot het ontdekken van steeds weer nieuwe elementen met een betekenis en Wim Riksen laat je gepassioneerd genieten waarbij iedere kijkbeurt je weer meeneemt in een kleurrijk avontuur, een verwondering zonder einde.

  Berden Sittard - 13 oktober
  19:00 - 22:00

  Berden Venlo - 20 oktober 
  19:00 - 22:00

  Berden Heerlen - 3 november 
  19:00 - 22:00

  Aanmelden voor de Ptah Kunstavond?

  ▶ Meld je aan voor een van deze kunstzinnige avonden bij Berden Sittard, Venlo of Heerlen.


  Aanmelden kunstavond

  * Vereiste velden

  Ptah logo

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn