Jensen Sleep II topper

Met de Jensen Sleep II topper geniet u van een nóg betere nachtrust!

€ 0,00
Vanaf € 550,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Jensen Sleep II topper
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Jensen Sleep II topmatras

De Sleep II topper van Jensen is niet zomaar een topmatras. De Sleep II wordt steeds vernieuwd door de experts van Jensen. Hierdoor voldoet de topmatras aan de hoogste eisen. De Jensen topper heeft een aangename uitstraling, elasticiteit en zachtheid. De Sleep II heeft een gladde en geribbelde zijde. De gladde kant wordt het meeste als stevig ervaren en de geribbelde kant als zacht. De topper heeft niet alleen een innovatieve buitenkant, maar ook de vulling is voorzien van goede lucht- en vochtafvoerende eigenschappen.

Wasbaar op 60°C Ook dit topmatras van Jensen heeft een afneembare, deelbare en op 60°C wasbare hoes. Het topmatras Sleep II is leverbaar in verschillende afmetingen.

Jensen Sleep II-Matratzenauflage

Der Sleep II Topper von Jensen ist nicht nur eine einfache Top-Matratze. Der Sleep II wird von Jensens Experten immer wieder erneuert. Dies bedeutet, dass die obere Matratze höchsten Anforderungen entspricht. Der Jensen-Topper hat ein angenehmes Aussehen, Elastizität und Weichheit. Der Sleep II hat eine glatte und gerippte Seite. Die glatte Seite ist, die am festesten wahrgenommen wird und die gerippte Seite als weich. Der Topper hat nicht nur ein innovatives Äußeres, sondern die Füllung hat auch gute luft- und feuchtigkeitstransportierende Eigenschaften.

Ausführung:
Waschbar bei 60 ° C
Diese Top-Matratze von Jensen hat einen abnehmbaren, teilbaren und waschbaren Bezug.

Für mehr Informationen nehmen Sie bitte Kontakt zu uns unter info@berdendesign.de oder unter +49 39 - 292 678 198 auf.

Artikelnummer282609
Jensen

Jensen

Jensen is een bedrijf uit het Noorse Svelvik dat in 1947 startte met de productie van meubelen. De materialen waren schaars in de eerste twee jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog, de ambities van Jensen zeker niet. Vanaf de productie van de eerste matrassen is het doel om iedereen de best mogelijke nachtrust te geven.

^