Tempur matrassen

Iedereen heeft een eigen manier van slapen. Hierdoor heeft iedereen andere behoefte en voorkeuren als we het hebben over het comfort van een matras. De slaapexperts van Tempur zorgen ervoor dat ze onderzoek blijven doen en ze blijven zich ontwikkelen, zodat het merk voor iedereen een perfect matras heeft. Er zijn dan ook vele varianten te verkrijgen. Hierdoor vindt iedereen het comfort dat bij zijn of haar lichaam past. En dit is heel belangrijk, want iedereen brengt een groot deel van zijn leven in de slaapkamer door. Door de Tempur matrassen slaap je beter, langer en dieper.

D Tempur matrassen zijn verkrijgbaar in drie verschillende hardheden: soft, medium en firm.

Je kunt kiezen voor een eenpersoons- of tweepersoons matras. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende formaten.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Materiaal Tempur matras

Een Tempur matras is gemaakt van traagschuim. Hoe het Tempur matras echter precies wordt geproduceerd, weten wereldwijd minder dan tien mensen. Het materiaal van Tempur is visco-elastisch. Dit houdt in dat het zowel vloeibaar als veerkrachtig is. Hierdoor biedt het matras comfort en ondersteuning. Het visco-elastische materiaal bestaat uit miljarden ultragevoelige cellen die zich tussen vast en vloeibare staat bevinden.

De ultragevoelige cellen reageren op je lichaam zodra je lichaam het matras raakt. Dit is dan ook het geheim van een Tempur matras. Ze passen zich helemaal aan je lichaamsvorm, contouren, gewicht en je lichaamstemperatuur. Op deze manier lig je altijd comfortabel. Het maakt niet ook welke slaaphouding je aanneemt of welk seizoen het is. Het drukverlagende effect van de Tempur matras is door onderzoek bewezen. Hierdoor krijgt het lichaam de beste comfort en ondersteuning, waardoor je sneller in slaap valt. Ook zorgt het ervoor dat je langer en dieper slaapt. Wil je dus echt goed kunnen slapen? Schaf dan een Tempur matras aan!

Maar wat is Tempur nou precies?

Het is niet alleen het drukverlagende Tempur materiaal dat gebaseerd is op NASA-technologie. Maar het is ook dertig jaar ervaring in slaap en innovatie. Tempur was dan ook al snel succesvol in de gezondheidszorg. Nu is het ook het meest gewaardeerde merk in de slaapkamer in verschillende landen over de hele wereld.

Ieder jaar ontvangt Tempur prijzen voor zijn innovaties en sublieme slaapcomfort. Het is ook bijzonder dat ze de exclusieve kennis van NASA nu ook toepassen voor een veel bredere doelgroep. Iedereen kan dan ook profiteren van deze technologie.

Je kunt Tempur pas echt ervaren als je op een Tempur matras of hoofdkussen gaat liggen. Probeer het maar eens. De kans is erg klein dat je weer wilt opstaan als je dit doet. De kans is wel erg groot dat je even wegdroomt.

De matrassen zijn zacht, druk verlagend en ondersteunend tegelijkertijd. Ze zorgen voor herstel, comfort en rust. Blijf dus lekker langer liggen en laat je lichaam omringen met het luxe gevoel dat Tempur ons te bieden heeft.

^