Topform

Bij Topform werkt al 60 jaar een groep liefhebbers aan de meubelen. Vakmanschap staat bij Topform centraal. Dit betekent dat elk meubel per stuk geproduceerd wordt. Door het gebruik van de beste materialen ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is elk product voorzien van geraffineerde accenten die een meubelstuk bijzonder maken.

Topform
Topform

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Historie van Topform

Topform heeft een rijke Nederlandse historie. De meubels worden exclusief voor Topform geproduceerd door met zorg geselecteerde leveranciers. Hier zijn wel een aantal voorwaarden voor: hoge kwaliteit, originaliteit, comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Hierdoor kan Topform met de samenstelling van de uitgebreide collectie moeiteloos inspelen op de actuele woontrends. De meubels zijn van goede kwaliteit maar blijven wel altijd verrassend betaalbaar.

Collectie van Topform

Van banken tot fauteuils, van tafel tot kast. Met de uitgebreide meubelcollectie van Topform kun je een volledige ruimte indelen naar wens. De meubels kun je zelfs nog volledig op jouw eigen wensen afstemmen. Zoals bank Lynea, bij deze bank bepaal jezelf de maatvoering, het materiaal en de kleur van dit stijlvolle model.

Topform FlexPlus

Dan is er ook nog de Topform bank FlexPlus, die uit verschillende elementen bestaat waardoor jouw perfecte zitbank kunt samenstellen. Een diepe of een iets minder diepe zit? Een hoge of een lage rug? Een harde of een zachte zit? Het is echt allemaal mogelijk! Naast de afmeting en het comfort kun je ook nog kiezen uit drie zithoogtes, de kleur, bekleding (stof of leer) en het uiterlijk van de armleuningen en de poten. Zo zorg je ervoor dat de bank helemaal bij jouw persoonlijke wensen past!

^