Meer afbeeldingen

Pode Unda poef

Over Pode Unda poef

De Unda poef van Pode is een moderne en praktische poef welke gebruikt kan worden als poef, zitplaats en zelfs als salontafel.

  • Kan gebruikt worden volgens verschillende invullingen.
  • Afgewerkt met een laag hoogwaardig schuim.
  • Als bekleding is er keuze mogelijk uit alle stof- en leersoorten uit de collectie.
  • Dynamisch duo met de Ova salontafel.

Lees meer

Leverbaar op bestelling

   

Vanaf 645,-

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
Pode Unda poef € 645De afgebeelde uitvoering kan afwijken van de vanaf prijs.

Onze voordelen?

Zeker van uw aankoop

CBW-erkende winkel

Bel ons op +31 77-358 06 68

Mogelijkheid tot 7 jaar service & garantie op uw zitmeubel


Pode Unda poef

De Unda is een poef welke is ontworpen door Meike Harde. Unda is een moderne, maar ook zeker praktische poef. De poef is namelijk zo ontworpen dat hij op verschillende manieren kan worden gebruikt. Zo is deze bruikbaar als poef, zitplaats en zelfs als salontafel, ideaal dus. Als zitplaats is de poef ook erg comfortabel om in gebruik te nemen, dit omdat deze is afgewerkt met een laag hoogwaardig schuim.

Aan de binnenkant heeft Unda een stevige constructie, waardoor deze ook perfect als extra zitplaats gebruikt kan worden. Qua bekleding kan er gekozen worden uit alle stof- en leersoorten uit de Pode collectie.

Unda is verkrijgbaar in twee vierkante formaten, maar mede door de afgeronde hoeken en de mooie stoffeerdetails ziet de Unda niet blokkig uit. De bovenkant is bewust zo vlak mogelijk gehouden en daardoor is de poef ook inzetbaar als extra salontafel.Unda vormt een dynamisch duo met de Ova, ook een design van Meike Harde. Zo is het namelijk mogelijk om de Ova gemakkelijk over de Unda te schuiven. Hierdoor is het een prachtige, maar ook praktische mix van vormen en materialen.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

65 x 65 x 39

80 x 80 x 39

Eigenschappen

Artikelnaam Pode Unda poef
Artikelnummer 324796

FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn