MDF Italia Neil Twist stoel

Een stoel waarbij veel aandacht is besteed aan details, dat is de Neil Twist fauteuil van MDF Italia!

  • De zitting is gemaakt van touw en met de hand gevlochten
  • Beschikbaar in 5 kleuren
  • Met of zonder armleuningen
  • Vraag vrijblijvend een mooie offerte aan!

€ 1.100,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Neil Twist stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
MDF Italia Neil Twist stoel

De Neil Twist: een veelzijdig, levendig en tegelijkertijd ook een icoon van essentie, en in perfecte harmonie met de stijl van MDF Italia. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de Neil stoel, die tegenwoordig in een gloednieuwe versie wordt geleverd: Neil-twist, wiens welsprekende naam ons duidelijk maakt dat het handmatig gevlochten touw de hoofdpersoon van het project is, met een belangrijk detail - de contrasterende interne kruissteek - dat voegt karakter toe aan de algehele weergave. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, met een basis in wit, brons of zwart nikkel rond staaldraad; met of zonder armleuning.

Hebt u reeds een voorkeur qua uitvoering, vraag dan vrijblijvend een scherpe offerte aan! Ook voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Artikelnummer315507
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

^