Nouvion Pablo eetkamerstoel

Geniet van de tijd aan de eetkamertafel met de Pablo eetkamerstoel van Nouvion.

  • Leverbaar in vershillende kleuren
  • Verkrijgbaar met verschillende onderstellen
  • Comfortabele rugleuning
  • Past in moderne interieuren

€ 390,00
Vanaf € 390,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Nouvion Pablo eetkamerstoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Nouvion Pablo eetkamerstoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Met de Pablo eetkamerstoel van Nouvion breng je graag tijd door aan de eetkamertafel. Deze stoel is ontworpen om aan alle behoeften van moderne eetkamers te voldoen. De pablo eetkamerstoel heeft niet alleen het uiterlijk van een fauteuil maar zit ook net zo comfortabel. Met de aangename rugleuning zit je rechtop en tegelijkertijd ook lekker ontspannen. Zo is uitgebreid ontbijten met het gezin of een uitgebreid familiediner aan het einde net zo comfortabel als aan het begin.

De stoel is leverbaar in verschillende kleuren ook is het mogelijk om te kiezen voor een slede of een draaionderstel.

Afmetingen:

B42 X H86CM

Artikelnummer339984
Nouvion

Nouvion

Nouvion produceert hoogwaardige en stijlvolle tafels, stoelen en banken voor iedereen die gaat voor kwaliteit. Natuurlijke materialen vormen hierin de basis. Het hoogwaardige vakmanschap en maatwerk maken ieder product uniek. De meubelen van Nouvion zijn tijdloos, maar toch helemaal van deze tijd.

^