Nouvion

Duurzame, stijlvolle en tijdloze meubelen van topkwaliteit: dát is Nouvion. Van Nederland, België en Duitsland tot Zweden en zelfs de Verenigde Staten en Canada. Dagelijks genieten mensen over de hele wereld van het comfort en gebruiksgemak van onze producten. Met de hoogwaardige zitmeubelen, tafels en bedden van Nouvion ben je verzekerd van jarenlang woonplezier.

nieuwe website nieuwe website
Nouvion

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nouvion is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot toonaangevend ontwerper en producent van gestoffeerde stoelen, tafels en banken. De focus van Nouvion is uit op natuurlijke en duurzame materialen. Vakmanschap en maatwerk zorgen ervoor dat elk product uniek is. Alle verschillende elementen, materialen, kleuren en afwerkingen zijn geheel naar wens met elkaar te combineren. Hierdoor creëer je zelf de meubelen voor jouw ideale leefkeuken of eetkamer.

Trends en innovatie bij Nouvion

Door constant in te spelen op trends en innovaties creëert Nouvion meubelen die niet alleen uitnodigend en stijlvol maar ook nog eens comfortabel zijn. Alle meubels zijn echt van topkwaliteit. Daar staat Nouvion voor.

Mooie Nouvion producten

Een elegant product uit de collectie van Nouvion is deze Julie stoel. Een stoel met een prachtig design en een tijdloze uitstraling met een jaren 50-look. Geen stoel nodig maar wel een mooie eetkamertafel? De Air tafel is een eetkamertafel met een modern design. De tafel past in vrijwel ieder interieur en is geheel naar wens samen te stellen.

^