Nouvion Solio armstoel

Comfort aan de eettafel met de Nouvion Solio armstoel!

  • Saltopoot met draaifunctie van 180 graden
  • Verkrijgbaar met of zonder armleuningen
  • Verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten

€ 471,00
Vanaf € 471,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Nouvion Solio armstoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Nouvion Solio armstoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Armstoel Solio van Nouvion is een prachtig meubelstuk dat moeiteloos in elk interieur past. Met zijn draaiframe biedt Solio ultiem gemak, waardoor je niet hoeft te bewegen om van richting te veranderen. Een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Of je nu geniet van een gezellig diner of ontspannen kletst met vrienden, Solio biedt comfort. Bovendien is deze stoel beschikbaar met of zonder armleuningen.

Afmetingen:

H83,5 x D49 x B59 cm

Artikelnummer341939
Nouvion

Nouvion

Nouvion produceert hoogwaardige en stijlvolle tafels, stoelen en banken voor iedereen die gaat voor kwaliteit. Natuurlijke materialen vormen hierin de basis. Het hoogwaardige vakmanschap en maatwerk maken ieder product uniek. De meubelen van Nouvion zijn tijdloos, maar toch helemaal van deze tijd.

^