Spectrum SE 07 stoel

De SE 07 heeft een strak en tijdloos design

  • Ontworpen door Martin Visser
  • Geweldig zitcomfort
  • Uitvoerbaar in verschillende stof- en ledersoorten

€ 801,00
Vanaf € 801,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectrum SE 07 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Spectrum SE 07 stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer: Martin Visser - 1960

De SE 07 werd in 1960 ontworpen door bekende Nederlandse ontwerper Martin Visser. Deze gestoffeerde stoel heeft een tijdloos design met een geweldig zitcomfort. Het slanke frame is uitvoerbaar in een zwarte poedercoating of mat verchroomd. De zitting en rugleuning is uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten. Door zijn eenvoudige design past de SE 07 in vrijwel ieder interieur!

Martin Visser en Spectrum

Martin Visser (1922-2009) is een van de meest bekende meubelontwerpers van Nederlandse bodem. Hij werkte voor de meubelafdeling van een groot warenhuis en werd daarna in 1954 gevraagd om hoofdontwerper voor Spectrum te worden. Hij was meer dan een goede aanwinst voor het merk. Zijn strakke en functionele ontwerpen zijn doorslaggevend voor Spectrum.

Artikelnummer325367
Spectrum

Spectrum

Spectrum is een Nederlandse meubelfabrikant, opgericht in 1941. Door vanaf het begin een zeer moderne collectie op de markt te brengen, is Spectrum meteen een groot succes geworden. Dit met name onder de moderne Nederlandse huishoudens. Spectrum kenmerkt zich door de bijzondere geschiedenis en collectie.

^