Spectrum SE 07 stoel

De SE 07 heeft een strak en tijdloos design

  • Ontworpen door Martin Visser
  • Geweldig zitcomfort
  • Uitvoerbaar in verschillende stof- en ledersoorten

€ 801,00
Vanaf € 801,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectrum SE 07 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Martin Visser - 1960

De SE 07 werd in 1960 ontworpen door bekende Nederlandse ontwerper Martin Visser. Deze gestoffeerde stoel heeft een tijdloos design met een geweldig zitcomfort. Het slanke frame is uitvoerbaar in een zwarte poedercoating of mat verchroomd. De zitting en rugleuning is uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten. Door zijn eenvoudige design past de SE 07 in vrijwel ieder interieur!

Martin Visser en Spectrum

Martin Visser (1922-2009) is een van de meest bekende meubelontwerpers van Nederlandse bodem. Hij werkte voor de meubelafdeling van een groot warenhuis en werd daarna in 1954 gevraagd om hoofdontwerper voor Spectrum te worden. Hij was meer dan een goede aanwinst voor het merk. Zijn strakke en functionele ontwerpen zijn doorslaggevend voor Spectrum.

Artikelnummer325367
Spectrum

Spectrum

Spectrum is een Nederlandse meubelfabrikant, opgericht in 1941. Door vanaf het begin een zeer moderne collectie op de markt te brengen, is Spectrum meteen een groot succes geworden. Dit met name onder de moderne Nederlandse huishoudens. Spectrum kenmerkt zich door de bijzondere geschiedenis en collectie.

^