Vitra Eames Plastic Chair DSR wit

  • Een tijdloos design dat in moderne interieurs tot zijn recht komt
  • Voorzien van het unieke Eiffeltoren onderstel
  • De kuip is uitvoerbaar in verschillende kleuren
  • Voorzie de kuip van een vast zitkussen of bekleding

€ 269,00 € 325,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Eames Plastic Chair DSR wit
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Eames Plastic Chair DSR wit

De Vitra DSR is een klassiek ontwerp van Charles en Ray Eames uit 1950. Zij ontwikkelde de allereerste stoel die in grote oplagen geproduceerd konden worden. Destijds werden deze alleen gemaakt in Fiberglass, maar tegenwoordig zijn deze stoelen ook verkrijgbaar in polypropyleen. Het materiaal geeft de kuip wat extra flexibiliteit en een diepere kleur.

Het zogenoemde Eiffeltoren onderstel van de DSR is een echte eyecatcher. Het onderstel bestaat uit een lichte, maar stevige constructie die een optimale ondersteuning biedt. Het zitvlak is stevig en de rugleuning is voorzien van een subtiele boog. Hierdoor de DSR een optimaal zitcomfort biedt.

De DSR is een tijdloze designklassieker, die toch tot heden nog modern oogt. De stoel bestaat uit strakke lijnen en heeft een licht en open uiterlijk. De stoel is een echt statement piece die in iedere ruimte past. De ontwerpers waren de tijd voor met dit moderne design.

Geschikt voor binnen en buiten

De DSR is breed inzetbaar en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Aan jouw eettafel zou de stoel helemaal tot zijn recht komen, maar de stoel komt ook tot zijn recht in andere ruimtes. Zo kom je de stoel vaak tegen in publieke wachtruimtes of in hotels.

De DSR Eames Plastic Chair is ook perfect voor buitengebruik. Wanneer je de stoel uit laat voeren met een gepoedercoat onderstel en met een onbeklede zitschaal, kunnen ze tegen weer en wind. De DSR is helaas niet stapelbaar dankzij zijn unieke onderstel.

Wanneer je de stoel binnen wilt plaatsen is het ook mogelijk om de stoel uit te voeren met een vastgeschroefd zitkussen of met bekleding. Het is mogelijk om uit verschillende Hopsak kleuren te kiezen. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Onze verkopers helpen jou graag verder.

Artikelnummer339981
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^