Cassina LC14 Tabouret Nantes Reze

Met de Cassina LC14 Tabouret Nantes Reze bijzettafel creëert u in een hamdomdraai een extra zitplaats

  • Tafeltje met een strak en modern design
  • Geschikt als bijzettafel en kruk
  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 840,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina LC14 Tabouret Nantes Reze
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina LC14 Tabouret Nantes Reze

Designer Le Corbusier

De Cassina LC14 Tabouret Nantes Reze is een kruk / bijzettafel met een speels design. De kruk heeft een minimalistisch en strak design en past hierdoor in vrijwel ieder interieur. De rechthoekige openingen aan iedere zijde zijn geschikt voor het eenvoudig optillen en verplaatsen van de kruk. Kortom, met de praktische Cassina LC14 Tabouret Nantes Reze bijzettafel creëert u in een handomdraai een extra zitplaats.

De bijzettafel LC14 Tabouret Nantes Reze zelf samenstellen

De tafel is verkrijgbaar in drie formaten. Daarnaast heeft u de keuze uit twee kleuren: blauw en bruin. De Cassina LC14 bijzettafel is ook verkrijgbaar in twee andere varianten. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Cassina LC14 Tabouret Nantes Reze bijzettafel samen te stellen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
43 x 43 x 27 cm
43 x 33 x 27 cm
43 x 33 x 25 cm

Artikelnummer 298657
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^