Artisan Bloop tafel

De Artisan Bloop tafel is een echte eyecatcher!

  • Tafel met ronde, ranke vormen
  • Ambachtelijk en handgemaakt
  • Leverbaar in verschillende houtsoorten
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen

€ 813,00
Vanaf € 813,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artisan Bloop tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers Regular Company

De Artisan Bloop tafel is een prachtige houten tafel! De massief houten is ambachtelijk en handgemaakt en kenmerkt zich door ronde, ranke vormen. De praktische tafel is voorzien van een ruim tafelblad en een rond onderstel waar u ook spullen op kunt plaatsen. Het klassieke hout in combinatie met de moderne ronde vormen creëren een echte blikvanger in ieder interieur.

Artisan
De Artisan producten hebben een gedurfd design en een perfecte afwerking. Bij Artisan werken ze met de nieuwste technologiëen op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met ruim 50 jaar ambacht zorgt er voor dat u met een Artisan product iets bijzonders in handen heeft waar u nog jaren plezier van zult hebben.

De tafel Bloop zelf samenstellen
De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen: van een compact bijzettafeltje tot een royale salontafel. De Bloop tafel is leverbaar in diverse houtsoorten.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artisan Bloop tafel samen te stellen!

Artikelnummer296767
Artisan

Artisan

Artisan is een specialist in ambachtelijke productie van hoogwaardig, massief houten meubilair. Tafels, stoelen, dressoirs en zelfs lampen. Alles wordt geheel met de hand vervaardigd. Het doel van Artisan is om de filosofie van de ontwerper met behulp van de vakmensen zo goed mogelijk over te brengen in de massieve meubels.

^