Carl Hansen E021 Embrace Lounge tafel

Carl Hansen heeft een nieuwe veelzijdige tafel toegevoegd aan de collectie. Maak kennis met de E021 Embrace Lounge tafel!

  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen en materialen
  • Ontworpen door designtrio EOOS
  • Een scandinavisch design en zeer veelzijdig
  • Informeer naar onze mooie prijs voor uw favoriet!

€ 1.090,00
Vanaf € 1.090,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen E021 Embrace Lounge tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer EOOS

Een zeer toegankelijke aanvulling op de Embrace-collectie, dat is de nieuwe E021 Lounge tafel van Carl Hansen.

Embrace Lounge tafel

De Embrace Lounge Table E021, ontworpen door het Oostenrijkse designtrio EOOS voor Carl Hansen & Søn, is verkrijgbaar in twee hoogtes - als een lage salontafel en een iets langere en slankere bijzettafel. Beide uitvoeringen tonen heel duidelijk de lichte uitdrukking van de Embrace-serie, waarbij de ronde houten tafelbladen lijken te zweven boven de stalen structuren, geïnspireerd door vliegers die in de wind waaien. De Embrace Lounge tafel is toe te passen in uiteenlopende interieurs, zowel publiek, privé als zakelijk.

Carl Hansen E021 tafel bij Berden

Nu is de Embrace-collectie verkrijgbaar bij Berden. De collectie bestaat bovendien uit diverse andere meubelen, zoals de E020 tafel en E004 stoel. Wilt u een scherpe offerte voor uw favoriet of gewoon meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan virjblijvend contact met ons op!

Artikelnummer314208
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^