Spectrum Tangled salontafel

De Tangled woonkamertafels hebben een stoer en speels design!

  • Ontwerp van Nederlandse designer Carolina Wilcke
  • Bijzettafel en salontafel in diverse afmetingen
  • Frame uitvoerbaar in zwart of taupe
  • Met helder of rookglas

€ 2.436,00
Vanaf € 2.436,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectrum Tangled salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Carolina Wilcke - 2015

De Tangled salontafel is een ontwerp van Carolina Wilcke voor Spectrum. De inspiratie voor het design van deze woonkamertafels komt voort uit het staalwerk wat vaak in industriële gebouwen zit. Doordat ze deed expirimenteren met verschillende vormconstructies ontstond deze bijzondere vorm. Twee aparte volumes die samen één geheel vormen.

De Tangled is verkrijgbaar als bijzettafel en salontafel in medium, large en square. Het frame is uitvoerbaar in zwart of taupe en het glas kan met helder of rookglas worden geleverd. Bij de salontafel in medium en large kan het hoogste element over het lagere element heen en weer geschoven worden. Ook kan er bij deze twee varianten gekozen worden voor een donker gebeitst eikenhouten midden- of onderblad.

Het glas is uitvoerbaar in helder glas of rookglas. Bij de salontafel kan voor het middel- en onderblad gekozen worden voor een donkerbruin gebeitst eiken tafelblad. Het stalen frame kan uitgevoerd worden in zwart of taupe.

    Afmetingen (BxDxH)
  • Bijzettafel: 50 x 38 x 40 cm
  • Salontafel medium: 130 x 60 x 38 cm
  • Salontafel large: 160 x 74 x 38 cm
  • Salontafel square: 130 x 130 x 35 cm

De Tangled salon- en bijzettafel is ontworpen als onderdeel van de Tangled-serie van Spectrum. Naast deze woonkamertafels bestaat deze serie uit andere prachtige meubelen, namelijk het Spectrum Tangled Dressoir en de Spectrum Tangled vitrine.

Carolina Wilcke

Carolina Wilcke (1980) studeerde in 2009 af aan de Design Academy Eindhoven. Ze richtte haar eigen studio op, waar ze zich bezighoudt met interieurinrichtingen en design producten. Haar ontwerpen worden getoond in vele galerieën en haar ontwerpen zijn opgenomen door verschillende toonaangevende meubelmerken.

Artikelnummer325404
Spectrum

Spectrum

Spectrum is een Nederlandse meubelfabrikant, opgericht in 1941. Door vanaf het begin een zeer moderne collectie op de markt te brengen, is Spectrum meteen een groot succes geworden. Dit met name onder de moderne Nederlandse huishoudens. Spectrum kenmerkt zich door de bijzondere geschiedenis en collectie.

Carolina Wilcke

Carolina Wilcke

Carolina Wilcke is een Nederlandse meubelontwerpster die zich in haar eigen studio bezig houdt met interieurinrichtingen en designproducten. Haar ontwerpen worden door diverse meubelmerken in hun collecties opgenomen. Wilcke is vooral bekend met haar stijlvolle Tangled collectie voor het Nederlandse designmerk Spectrum.

^