Cassina 320 Berlino tafel

Een mooie houten tafel die uw eethoek een natuurlijke look geeft!
€ 10.007,00
Vanaf € 10.007,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 320 Berlino tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina 320 Berlino tafel

Charles R. Mackintosh heeft een zeer handige tafel ontworpen voor de collectie van Cassina. Dankzij een handig uitschuif-element tovert u in een handomdraai extra plaatsen aan tafel. Het is mogelijk om de uischuifbare gedeeltes individueel of beide uit te schuiven. De Berlino Table is uitgevoerd in mooi kersenhout.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte):

Ingeklapt: 145 x 90 x 74 cm

Uitgeklapt: 265 x 90 x 74 cm

Artikelnummer268099
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

Charles Rennie Mackintosh

Charles Rennie Mackintosh

Charles Rennie Mackintosh was een Schotse ontwerper en architect. Buiten zijn ontwerpen in de architectenwereld, ontwierp hij ook meubels. Deze meubels waren meestal langgerekt van vorm en gemaakt van eikenhout. Verder bestond zijn werk uit zwarte en gelakte meubels die nu onder andere geproduceerd worden door het meubelmerk Cassina.

^