Cassina 451 La Basilica tafel

Breng een stukje oudheid terug in uw eethoek met de eettafel La Basilica van Cassina!

  • Alleen verkrijgbaar in natuurlijk eikenhout
  • Twee verschillende afmetingen
  • Keuze uit 6 of 8 poten

€ 9.667,00
Vanaf € 9.667,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 451 La Basilica tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina 451 La Basilica tafel

Mario Bellini ontwierp met de La Basilica een zeer fraaie eettafel voor Cassina. De tafel wordt gekenmerkt door het opvallende onderstel, bestaand uit zes of acht houten poten. De poten zijn geïnspireerd op de zuilen in de Griekse en Romeinse oudheid. Een echte eye-catcher in iedere eethoek. De tafel is vervaardigd uit essenhout en is in vier afmetingen leverbaar. Alle afmetingen zijn verkrijgbaar met zes of acht poten.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

280 x 78.5 x 74 cm

280 x 105 x 74 cm

225 x 78.5 x 74

225 x 105 x 74 cm

Artikelnummer268314
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^