Cassina 499 Ordinal tafel

De Cassina 499 Ordinal is een ranke eetkamertafel met prachtige industriële details

  • Minimalistische tafel met een aluminium frame
  • Verkrijgbaar met een rond, rechthoekig of vierkant blad
  • Combineer de tafel met de bijpassende Cotone stoelen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 6.249,00
Vanaf € 6.249,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 499 Ordinal tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina 499 Ordinal tafel

Designer Michael Anastassiades, 2018

De Cassina 499 Ordinal eetkamertafel heeft een eigentijds design. De tafel biedt een innovatieve oplossing die stabiliteit biedt maar tegenlijktijd veel ruimte creëert. De eetkamertafel is geniaal in zijn eenvoud en is goed te combineren met diverse Cassina eetkamerstoelen. De Cassina 499 Ordinal tafel past door de minimalistische vormgeving in vrijwel ieder interieur.

De tafel 499 Ordinal zelf samenstellen
De tafel is verkrijgbaar met een vierkant, ovaal of rechthoekig tafelblad in diverse formaten. Daarnaast heeft u voor het blad de keuze uit diverse houtafwerkingen. De poten zijn verkrijgbaar in hout of aluminium. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Cassina 499 Ordinal eetkamertafel samen te stellen.

Artikelnummer298655
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^