Cassina W05 Orseolo tafel

De Cassina Orseolo is een moderne tafel met een strak design

  • Tafel met een puur en minimalistisch design
  • Met glanzende of matte afwerking
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 0,00
Vanaf € 4.005,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina W05 Orseolo tafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Cassina Orseolo tafel kenmerkt zich door een puur en minimalistisch design. De rechthoekige tafel is verkrijgbaar in diverse formaten en met een glanzende of matte afwerking. De tafel is ontworpen door Carlo Scarpa en is sinds 1972 in productie bij Cassina. De Orseolo is eenvoudig, maar zeer aansprekend. De tafel past door de strakke, minimalistische vormgeving in vrijwel ieder interieur.

De Orseolo tafel zelf samenstellen

De rechthoekige tafel is verkrijgbaar in diverse formaten. Daarnaast heeft u de keuze uit een glanzende of matte afwerkingen en uit diverse kleuren. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Cassina Orseolo tafel samen te stellen.

Artikelnummer292601
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

Carlo Scarpa

Carlo Scarpa

Carlo Scarpa is een Italiaanse architect die afstudeerde aan de academie voor schone kunsten in Venetië. Na de tweede wereldoorlog ging hij meubels ontwerpen naast zijn werk als architect. Hij haalde zijn inspiratie uit de landschappen van Venetië en Japan. Scarpa was ook docent architectuur op universiteiten over de hele wereld.

^