Leolux Lys bartafel

De Lys bartafel van Leolux is perfect om aan te tafelen of gezellig te kletsen!

  • Verkrijgbaar in massief eiken of massief noten
  • Ook solitair te gebruiken
  • Prachtig organisch bladvorm
€ 1.075,00
Vanaf € 1.075,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Lys bartafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Leolux Lys bartafel is een echte sfeermaker en leverbaar in diverse kleuren.

Bijpassend bij deze bartafel is de barkruk Caron van Leolux, maar natuurlijk zijn er veel andere barkrukken welke ook geschikt zijn. De barkruk tafel is tevens ook solitair te gebruiken.

De Lys is bruikbaar voor alle momenten, doormiddel van het groot blad en het onderblad. Deze bartafel heeft een perfecte stevigheid om aan te tafelen of gezellig de hele avond te kletsen. De Leolux Lys, een design van Beck Design, is een bartafel met prachtige organische vormen in zowel het bovenblad als het onderblad. Hierdoor lijkt de behoorlijke afmeting van het bovenblad veel kleiner uit te vallen.

Afmetingen

(lengte x breedte x hoogte)

95 x 76 x 110 cm

Artikelnummer324656
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

Beck Design

Beck Design

Beck Design is een studio die meubels en kunstvoorwerpen ontwerpt. De belangrijkste focus ligt in de voortdurende en intensieve samenwerking met de meubelfabrikanten. Met technische competenties, de passie voor design en veel inlevingsvermogen worden er innovatieve meubels ontwikkelt. Beck Design ontwerpt onder andere voor Rolf Benz.

^