Bert Plantagie Kiko outdoor fauteuil

De Kiko outdoor fauteuil - prachtig en comfortabel!

  • Modern design
  • UV en weerbestendig
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Uitvoerbaar met of zonder armleuningen

€ 668,00
Vanaf € 668,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Kiko outdoor fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

De Bert Plantagie Kiko outdoor fauteuil is een blikvanger in iedere tuin. De fauteuil is voorzien van heerlijk zitcomfort en is ook uitvoerbaar met armleuningen. De Kiko is niet alleen UV en weerbestendig, maar ook waterafstotend, vuilafstotend, schimmelbestendig en is gemakkelijk schoon te maken met zeepwater. Ook is het mogelijk om een bijpassende hocker bij de Kiko outdoor fauteuil erbij te bestellen.

De Bert Plantagie Kiko fauteuil is ook verkrijgbaar voor binnenshuis. Bekijk hier de Bert Plantagie Kiko fauteuil.

Artikelnummer323856
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

^