Woonideeën Weekend bij Berden Sittard

  Zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022.

  Woonideeën Weekend


  Kom inspiratie opdoen en leer van de woonexperts. Tijdens dit weekend kun je met je interieurvraagstukken terecht bij onze interieuradviseur en je kunstsmaak beter leren kennen door je aan te melden voor een kunstadvies van Ptah. Daarnaast kun je deelnemen aan de inspirerende Feng Shui workshop. Natuurlijk maken we er een gezellig en inspirerend weekend van met leuke extra's, een lekker hapje en een lekker drankje.


  Aanmelden design dates met onze interieuradviseursDesigndaten met onze interieuradviseurs
  Wil je van je huis nog meer een thuis maken? Je weet wat je leuk vindt, welke stijl bij je past en welke kleuren je in je interieur wilt, maar het is toch moeilijk om de goede keuzes te maken. Kom dan daten met onze interieuradviseurs! Tijdens deze designdate ga je 20 minuten met onze interieuradviseur samenzitten en leg je je vraagstukken aan onze adviseur voor. Daarna wordt er een vervolgdate gepland waar jullie samen de diepte in gaan.

  ► Je kunt je hier opgeven voor een designdate


  Feng ShuiInspirerende workshop - Feng Shui je huis
  Berden neemt je mee in de wereld van Feng Shui. Feng Shui legt de relatie tussen je woonmomgeving en jezelf. Een verbetering in je huis betekent automatisch een verbetering in jezelf! 

  Verder is Feng Shui gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Verder zullen negatieve veranderd kunnen worden in positieve. 

  ► Meld je hier aan voor de workshop Feng Shui in je huis.


  Aanmelden persoonlijk kunstadviesPtah Kunstadvies
  Onze partners in kunst, Ptah, geeft je kunstadvies en laat een uitgebreide, gevarieerde collectie kunstwerken zien.

  ► Meld je hier aan voor een persoonlijk kunstadvies.

  Kortom, het bruist dit weekend bij Berden Wonen van de woonideeën en inspiratie. Je bent van harte welkom!

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn