Aanmelden persoonlijk kunstadvies

  De kenmerkende eigenschap van kunst is dat het origineel en onderscheidend is. De kleuren van een kunstwerk spelen een rol in het interieur, maar ze bepalen ook de emotie die het werk oproept. Dit maakt kunst tot iets heel persoonlijks. Wat jij mooi vindt of wat je raakt, kan voor een ander weer heel anders zijn. Ook al is kunst iets heel persoonlijks, dan nog is het belangrijk om kunstadvies in te winnen. Onze gespecialiseerde kunstpartner Ptah Kunstadvies helpt je hier graag bij!

  Kunstadvies van Ptah
  Kunstadvies houdt meer in dan je helpen kiezen wat je mooi vindt. Wat is het doel van je aankoop? Waar komt het kunstwerk te hangen of te staan? Hoe groot mag het zijn? Wil je één item of meerdere werken combineren? Dit zijn allemaal vragen die bepalen wat het perfecte kunstwerk voor je is. 

  Aanmelden
  Om je inzicht te geven in wat bij jou past, gaat Ptah Kunstadvies graag met je samenzitten. Zij helpen je niet alleen met persoonlijk kunstadvies, maar brengen ook verder alles in orde; van transport tot het ophangen van de kunstwerken.

  Interesse? Maak snel een afspraak voor kunstadvies bij onze gespecialiseerde partner Ptah. Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier. Kunstspecialiste Jacqueline Hermsen zal spoedig contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.


  Aanmelden kunstadvies

  * Vereiste velden

  Ptah logo

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn