Aanmelden workshop moodboard maken

  Doe mee en maak kans op een waardebon t.w.v. €500,- te besteden in onze woonwinkels!

  Woonideeën Weekend

  Wil je graag je interieur veranderen of heb je verhuisplannen? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Meld je dan aan voor onze workshop 'moodboard maken' tijdens het Woonideeën Weekend bij Berden Heerlen of Venlo. Het mooiste moodboard maakt kans op een waardebon t.w.v. €500,- te besteden in onze woonwinkels!


  Waarom gaan we moodboards maken? 
  Een moodboard maken is erg leuk en ontspannend, maar tegelijkertijd is het ook een handige tool om je ideeën naar een beeld te vertalen. Je stijl kun je beter in beelden uitdrukken dan in woorden. Met behulp van het moodboard kun je ook gemakkelijker communiceren over je ideeën en stijl met je partner, huisgenoot of interieuradviseur in een woonwinkel. Hierdoor wordt het moodboard echt de basis voor jouw interieur. 

  Wat kun je verwachten?
  Tijdens deze gezellige workshop leer je natuurlijk niet alleen de technieken voor het maken van een moodboard, maar ook je eigen stijl nog beter te ontwikkelen. 

  Hoelaat vinden de workshops plaats?
  ► Zaterdag: 11.00 uur en 14.00 uur
  ► Zondag: 13.00 uur

  De workshop duurt ongeveer twee uur.

  Het mooiste moodboard wint bovendien een waardebon van 500,- waarmee je meteen écht aan de slag kunt met je interieur! Deze workshop wordt gegeven door de bekende interieur blogger / stylist Theo-Bert Pot!


  Instagram Theo-Bert Pot

  Theo-Bert Pot is een interieur blogger die dagelijks onder de naam The Nice Stuff Collector zijn interieur en inspiratie met de wereld deelt.
  Bekijk zijn blog hier en zijn Instagram account hier. In zijn blog omschrijft hij zichzelf als: The Nice Stuff Collector, de naam zegt meteen wie ik ben: een verzamelaar. Elke dag word ik geïnspireerd door wat ik om heen zie. Ik ben te zien in het TV programma BinnensteBuiten (KRO-NCRV) als interieurstylist. Instagram is belangrijk om dagelijks mijn inspiratie te geven en te ontvangen. Daarnaast staat Theo-Bert Pot bekent om het gebruik van kleur. Het is dan ook zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op zijn Instagrampagina. 

  Interesse?
  Wil je graag Theo-Bert in real life ontmoeten en lijkt het je leuk om de workshop te volgen? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier! 


  Aanmelden workshop moodboard maken

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn