Augmented reality met Berden

  Visualiseer die gedroomde fauteuil maar eens in jouw huiskamer. Zo makkelijk is dat nog niet. Het beeld is verheerlijkt en wat blijkt als je de fauteuil aanschaft? Hij voldoet toch niet aan de verwachting. Zonde. Om een miskoop te voorkomen, maar ook om je te laten zien dat iets wat je misschien niet had verwacht wél mooi kan staan, introduceert Berden de AR-app. Met deze Augmented Reality app zie je in een handomdraai of het meubel past in jouw interieur. Digitaal weliswaar. Hier lees je alles wat je moet weten over de AR-app.

  Berden AR app


  Het gebruik van de AR-app

  Hoe werkt de AR-app? Wij leggen je maar al te graag uit hoe je de app stap voor stap kunt gebruiken. De AR-app is heel gebruiksvriendelijk. Even geduld en ook jij hebt dit zo onder de knie. De voordelen van de AR-app van Berden sommen we maar al te graag voor je op:

  • Je hebt de keuze uit eindeloos veel meubelen uit onze collectie;
  • Probeer eenvoudig diverse varianten uit;
  • Je hoeft er de deur niet voor uit; 
  • Deel je voorkeuren met je huisgenoten; 
  • Een keuze gemaakt? Bestel eenvoudig via onze website Berden.nl.

  Wil je zelf de app gaan gebruiken?
  ▶ Bekijk hier het stappenplan en download de app via:

  Google PlayApple


  Augmented reality designmeubelen 

  Om het wel overzichtelijk voor je te maken, hebben we alle artikelen die je kunt terugvinden in de AR-app samengebundeld op onze site. Zo kun je in een oogopslag zien of je favoriete model er wellicht tussenstaat, maar misschien vind je ook nog een ander designmeubel dat je graag eens zou willen bekijken in je eigen woonkamer. Gezien ons eindeloze aanbod aan designmeubelen, is niet elk artikel opgenomen in de app. Wel zijn de meest populaire modellen toegevoegd, zodat er altijd wel een meubel bijzit dat past bij jouw interieur. 

  Ben je benieuwd welke meubelen je allemaal thuis kunt bekijken?
  ▶ Bekijk hier alle AR modellen!


  Interieuradvies met de AR-app bij je thuis

  Vind je het zelf lastig om aan de slag te gaan met de app? Onze interieuradviseurs komen graag bij je thuis voor advies op maat en laten je graag zien, aan de hand van de app, hoe specifieke meubels eruit zien in jouw woning.  

  Interesse in interieuradvies aan huis met de AR-app?
  ▶ Lees hier hoe je interieuradvies kunt aanvragen.

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn