Pode Colla bank

De Colla van het merk Pode is een bank welke verkrijgbaar is een meerdere formaten en verschillende bekledingen en hierdoor in vrijwel ieder interieur past.

  • Verkrijgbaar als compacte fauteuil, 2-, 2,5- en 3-zitsbank
  • Te bekleden met stof- en ledersoorten uit de collectie
  • Poten zijn uit te voeren in diverse lak- of epoxykleuren

€ 0,00
Vanaf € 2.850,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pode Colla bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

de Colla van Pode: een asymmetrisch ontwerp van designer Susanne de Graef. Het design staat bekend door de speelse lijnen in de vormgeving, stiksels en stoffering van de bank. Het onderstel van de Colla is laag waardoor het een compact karakter heeft.

Colla is verkrijgbaar als love-seat, 2-, 2,5- en 3-zitsbank en is te bekleden met een van de stoffen uit de stoffencollectie van Pode. De poten zijn uit te voeren in diverse lak- of epoxykleuren. Teven is het mogelijk om de bank of loveseat te combineren met een bijpassende hocker. Deze hocker vergroot het zitcomfort van Colla nog meer.

Artikelnummer324671
Pode

Pode

Meubelfabrikant Pode bied een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners. Door hun vakmanschap en de jarenlange ervaring bij Leolux, het moederschip met al 85 jaar ervaring, kunnen ze een collectie neerzetten die comfort én kwaliteit bied.

^