Auping spiraalbodem vlak

Geweldige ondersteuning en ventilatie met het vlakke spiraalbodem van Auping

  • De spiraalbodem is voor 80% open, wat zorgt voor een geweldige ventilatie
  • De dwarsgespannen structuur zorgt voor een optimale ondersteuning
  • Voor ieder bed een Auping spiraalbodem
€ 275,00
Vanaf € 275,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping spiraalbodem vlak
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Auping spiraalbodem vlak

De vlakke Auping spiraalbodem is met zijn open structuur fris en ademend. De bodem is zo gemaakt dat deze voor 80% open is. Hierdoor is er een goede ventilatie en zorgt dit voor een lange levensduur.

De spiraalbodem biedt unieke ondersteuning voor iedere centimeter van uw lichaam. Bovendien is er voor elk bed een geschikte bodem; verschillende maten zijn verkrijgbaar. De spiraalbodems worden geleverd exclusief onderstel. Verkrijgbaar in de kleur deep black.

Verstelbare spiraalbodems
Kijk ook eens naar de andere spiraalbodems van Auping. Zo zijn er ook met de hand verstelbare en bestaan er meerdere typen elektrisch verstelbare bodems.

Voor alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Artikelnummer279295
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^