Auping Spiraalbodem 3M

Wordt uitgerust wakker op de volledig elektische verstelbare 3M spiraalbodem 3M van Auping

  • De meest luxe Auping spiraalbodem
  • Stel het rug-, voet- en nekgedeelte van elkaar apart in
  • Voorzie de spiraalbodem van de Auping Smart Base - snurken is verleden tijd!

€ 1.830,00
Vanaf € 1.830,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Spiraalbodem 3M
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Auping spiraalbodem kent vele soorten en maten. De meest luxe variant is de Auping spiraalbodem 3M. Deze is geheel elektronisch verstelbaar.

De Auping spiraalbodem 3M
De 3M spiraalbodem is de meest luxe spiraalbodem in de collectie van Auping. Niet alleen zijn het rug- en voetgedeelte verstelbaar, ook het hoofdsteun is te verstellen met een draadloze handset. Verder heeft de spiraalbodem een open structuur van 80%. Hierdoor vindt een goede ventilatie plaats, zodat je op temperatuur blijft en van een heerlijke nachtrust kan genieten. Dankzij het ruime zitdeel kan de matras goed meevormen met de bodem. Deze spiraalbodem is geschikt voor bijna elk bedmodel en is verkrijgbaar in verschillende formaten. De spiraalbodems worden geleverd exclusief onderstel. Verkrijgbaar in de kleur deep black.

Complete luxe van Auping
Een spiraalbodem van Auping biedt nog meer comfort, wanneer u deze combineert met een Auping matras. Deze matrassen zijn te koppelen aan de bodem.

Voor alle mogelijkheden kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Artikelnummer279322
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^