MDF Italia Aluminium Bed

Eenvoudig en elegant; dit is het Aluminium Bed van MDF Italia!
€ 1.642,00
Vanaf € 1.642,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Aluminium Bed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
MDF Italia Aluminium Bed
Vervaardigd uit geadoniseerd aluminium is het Aluminium Bed van MDF Italia een eenvoudig en stijlvol design. U kunt kiezen uit meerdere afmetingen en kleuren met een maximale lengte van 220 cm. Het hoogte van het bed is standaard 30 cm. Het bed is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, rood, natuurlijk geadoniseerd aluminium en gepolijst aluminium. Let op: genoemde prijs is een vanaf prijs. Het bed bestaat uit losse onderdelen.
Artikelnummer278489
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

Bruno Fattorini

Bruno Fattorini

Bruno Fattorini is geboren in Domodossola, Italië in 1939. Na zijn studie nam Bruno Fattorini in 1992 MDF Italia over dat hij vervolgens 15 jaar lang leidde.Zijn visie op minimalisme was baanbrekend: het leek eerder een toevoeging te zijn dan iets afnemen. Zijn eenvoudige ontwerpen tonen respect voor de extreme eenvoud van meubelen.

^