MDF Italia Random Cabinet kast

De MDF Italia Random Cabinet vestigt alle aandacht op zich in iedere ruimte

  • Dé Random kast met deurtjes voor een opgeruimd geheel
  • Naar eigen wensen verder uit te breiden
  • Ideaal voor in uw interieur of op kantoor

€ 2.835,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Random Cabinet kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
MDF Italia Random Cabinet kast

<p>Designer Neuland Industriedesign</p><p></p><p>De Random kast van MDF Italia kent veel verschillende varianten. De meeste modellen zijn geheel open, maar de Cabinet kast niet. Deze kan worden afgesloten door middel van deurtjes. Ideaal voor een opgeruimde uitstraling van uw woonkamer of kantoor.</p><p></p><p>&lt;strong&gt;De MDF Italia Random Cabinet kast&lt;/strong&gt;</p><p></p><p>De MDF Italia Random Cabinet is een wandkast die bestaat uit verschillende vakken die kunnen worden afgesloten met deurtjes. De Random kasten zijn herkenbaar aan de verticale lijnen en een willekeurige vakverdeling, ook bij deze kast nog zichtbaar aan de lijnen aan de buitenkant van de deurtjes. De kast is prachtig wanneer hij individueel staat, maar naast elkaar in groepsverband geplaatst ontstaat er een originele kastenwand. Zo maakt u uw Random kast geheel naar eigen wensen compleet. </p><p></p><p>Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 81,6 x 35 x 217 cm</p><p></p><p>Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.</p>

Artikelnummer278666
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

^