HAY PC Pendant hanglamp

Verlicht jouw interieur met de PC Pendant hanglamp!

  • Deens design van HAY
  • Staat prachtig boven de eettafel
  • Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en vier kleuren

€ 179,00
Vanaf € 179,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY PC Pendant hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De PC Pendants lampen van HAY bestaan uit drie verschillende grootes. De hanglampen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, namelijk aluminium, emerald green, rose aluminium en soft black. De hangers zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, waardoor ze beter beschermd zijn tegen corrosie. De lichtbron zit verborgen achter de verwijderbare diffuser, die zorgt voor een zacht lichteffect.

Afmetingen (BxDxH):
Small: 25 x 25 x 14,5 cm
Medium: 40 x 40 x 20,5 cm
Large: 60 x 60 x 28 cm

Artikelnummer332210
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^