Flos Copycat tafellamp

De Flos Copycat is een moderne tafellamp bestaande uit een grote en een kleine bol

  • Luxe designlamp
  • Uitgevoerd in glas en metaal
  • Dimbaar in lichtintensiteit
  • De kleine bal is verkrijgbaar in het goud 24k

€ 720,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos Copycat tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flos Copycat tafellamp

Designer Michael Anastassiades, 2015

De Flos Copycat tafellamp is ontworpen door Michael Anastassiades in 2015. Kenmerkend voor de ontwerpen van Anastassiades zijn de ronde vormen. De Copycat bestaat uit twee bollen van verschillende formaten. De grote bol is gemaakt van glas met een mat laagje en de kleine bol is uitgevoerd in metaal. De grote bol wordt ondersteund door de kleine bal die uitgevoerd is in vier verschillende kleuren. De grote bol bevat een LED lamp met dimmer. Het snoer is bijna twee meter lang en verdwijnt in de kleine bol. De Copycat tafellamp is een lichtobject en designvoorwerp in één. De lamp is alleen nog verkrijgbaar met een kleine bol in goud. De gouden variant is overgoten met een laagje 24 karaat goud.

Afmetingen (diameter x hoogte)
30 x 30 cm

Artikelnummer289690
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^