Flos Snoopy tafellamp

De Flos Snoopy tafellamp is gebaseerd op de stripheld Snoopy

  • Een echte eye-catcher in ieder interieur
  • De ingebouwde, dimbare lamp geeft een mooi diffuus licht
  • Vervaardigd uit marmer en metaal
  • Exclusief lichtbron

€ 1.100,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos Snoopy tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flos Snoopy tafellamp

Designers Achille & Pier Giacomo Castiglioni, 1967

De Flos Snoopy tafellamp is ontworpen als eerbetoon aan de wereldberoemde hond Snoopy. De lamp is ontworpen door de broers Castiglioni, 17 jaar nadat Snoopy voor het eerst verscheen als stripheld. De Snoopy schijnt een mooi zacht licht naar beneden. Met de ingebouwde dimmer kunt u zelf de lichtsterkte aanpassen. De tafellamp beschikt over een zware voet vervaardigd uit prachtig wit marmer en een lampenkap gemaakt van glanzend zwart metaal aan de buitenkant en wit metaal aan de binnenkant. Dankzij de slanke lampvoet is de lamp ook zeer geschikt voor op een nachtkastje of vensterbank. Ook wachtkamers zijn mooi te verlichten met de Snoopy lamp.

Afmetingen: 36,9 x 39,4 cm (HxB)
Gewicht: 7,9 kg

Artikelnummer289888
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

Achille & Pier Giacomo Castiglioni

Achille & Pier Giacomo Castiglioni

Achille & Pier Giacomo Castiglioni, de oudste en jongste van de drie Castiglioni broers, beide geboren in Milaan, zijn in de jaren 40 zeer succesvol geworden met hun design lampen voor merken als Flos en Artemide. De ontwerpen van de 'Castiglioni brothers' worden vaak omschreven als radicaal en humoristisch.

^