Flos Goldman tafellamp

De Flos Goldman is een tafellamp met een chique uitstraling

  • Elegante tafellamp
  • Combinatie van antiek en modern
  • Dimbaar en voorzien van UBS aansluiting
  • Verkrijgbaar in twee kleuren

€ 690,00
Vanaf € 690,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos Goldman tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Ron Gilad, 2013

De Flos Goldman tafellamp is geïnspireerd op de klassieke bankierslamp die in 1800 een van de eerste elektrische lampen was. Het directe licht hielp de bankiers om tot in de late uren door te werken. De Goldman is minimalistischer en verwijst met zijn naam naar een investeringsbank. Goldman heeft een geïntegreerde LED lamp en verspreidt een warm wit licht. Verder heeft de lamp enkele moderne extra's; hij is dimbaar en voorzien van een USB-aansluiting om de meest gangbare smartphones en tablets op te laden. De lamp is verkrijgbaar in de typische kleurencombinatie van de traditionele bankierslamp - koper en groen - en er is een moderne versie met een zwarte steel en donker grijze kap. Dankzij de combinatie van modern met antiek past deze lamp in zowel een modern als klassiek interieur.

Afmetingen (hoogte x breedte voet x breedte kap)
40 x 15 x 25,5 cm

Artikelnummer289736
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

^