Artemide Decomposé light vloerlamp

De Artemide Decomposé is een moderne lamp met een speels design!

  • Vloerlamp met uniek design
  • Vervaardigd uit aluminium
  • Verkrijgbaar in 4 kleuren

€ 1.425,00
Kies je uitvoering arrow
Artemide Decomposé Light Red vloerlamp
€ 1.425,00
Artemide Decomposé Light Orange vloerlamp
€ 1.425,00
Artemide Decomposé Light Gold vloerlamp
€ 1.425,00
Artemide Decomposé Light Fumé vloerlamp
€ 1.425,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Decomposé light vloerlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artemide Decomposé light vloerlamp

De Artemide Decomposé is een vloerlamp met een uniek design. De lamp kenmerkt zich door een speels design. Het licht wordt gebroken op elke ring waardoor er een prachtig lichtspel van schaduwen en licht ontstaat. De Artemide Decomposé is een echte blikvanger die in vrijwel ieder interieur past. De tafellamp is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in vier kleuren. Combineer meerdere kleuren voor een magisch effect.

Artemide

Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter)

180 x 30 cm

Artikelnummer338440
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

Atelier Oï

Atelier Oï

Atelier Oï werd in 1991 opgericht door Aurel Aebi, Armand Louis en Patrick Reymond. De naam Oï is afgeleid van het Russiche troïka, een team van drie. Het drietal houdt zich bezig met architectuur, interieurontwerp en productontwerp voor designmerken als Artemide, B&B Italia, Foscarini en Zanotta.

^