Artemide New Nature vloerlamp

De Artemide New Nature is een lamp en designobject in één

  • Moderne lamp met een uniek design
  • Valt op door de organische vormen
  • Voorzien van een lamp aan de boven- en onderkant
  • Creëert prachtige projecties op de muur

€ 3.125,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide New Nature vloerlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artemide New Nature vloerlamp

Designer Ross Lovegrove

De Artemide New Nature vloerlamp kenmerkt zich door een elegant design. De lamp is ontworpen door Ross Lovegrove, die bekend staat om zijn lampen met organische en natuurlijk vormen. Met de New Nature speelt hij met vloeiende organische vormen die u terugziet in de plantkunde. De lichtpilaar is voorzien van twee lampen, één aan de bovenkant en één aan de onderkant. De lichtsterkte is aan te passen met behulp van de dimmer. Het licht zorgt voor mooie organische projecties op de muur. Kortom, de Artemide New Nature vloerlamp is een echte blikvanger in ieder interieur.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter boven x diameter onder)
188 x 20 x 28 cm

Artikelnummer294070
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

^