Artemide Mimesi vloerlamp

De Artemide Mimesi vloerlamp heeft een zeer moderne uitstraling

  • Strak vormgegeven dunne zuil
  • Heeft een hoogte van bijna 2 meter
  • Bepaal zelf de lichtsterkte met de dimmer
  • Gemaakt van duurzame materialen

€ 2.075,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Mimesi vloerlamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Carlotta de Bevilacqua

De Artemide Mimesi vloerlamp is een strak vormgegeven dunne zuil. De lamp is ontworpen door Carlotta de Bevilacqua. Zij maakte voor de Mimesi gebruik van duurzame materialen en energie. De zuil is transparant en heeft een aluminium structuur. De vloerlamp verspreidt een warm, diffuus licht en is standaard voorzien van een dimmer waardoor u de lichtsterkte naar eigen voorkeur kunt instellen. De Artemide Mimesi vloerlamp is door het strakke, minimalistische design zeer geschikt voor in een modern interieur.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte boven x breedte onder)
193 x 12 x 30 cm

Artikelnummer294066
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

Carlotta de Bevilacqua

Carlotta de Bevilacqua

Carlotta de Bevilacqua is als ontwerper en universitair docent een van de belangrijkste mensen in de wereld van het hedendaagse lichtontwerp. Na haar studie architectuur aan de universiteit van Milaan werd zij hoofd van haar eigen studio. Samen met haar team ontwerpt ze diverse ontwerpen met als belangrijkste speerpunt; duurzaamheid.

^