Pode Uturn lamp

De Uturn is een vloerlamp van het merk Pode, de lamp met het gebogen frame heeft aan de onderzijde een tafelblad.

  • Voorzien van een tafelblad voor een accesoire of drinken neer te zetten.
  • Het gebogen frame wordt onderbroken door de subtiele lichtbron.
  • Verkrijgbaar in twee kleuren.

€ 0,00
Vanaf € 625,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pode Uturn lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

de Uturn van Pode is een lamp uit de collectie van het Nederlandse meubelmerk. Het gebogen frame wordt aan de bovenkant onderbroken door de lichtbron van de lamp. Bovendien is de boog aan de onderzijde voorzien van een tafelblad om bijzondere accessoires te zetten of om een kop drinken op te zetten.Uturn staat op een cirkelvormige voet welke goed aansluit bij het gebogen frame. De vloerlamp is verkrijgbaar in twee kleuren: Charcoal en Biscotti.

Afmeting (breedte x hoogte)

54 x 136 cm

Artikelnummer324829
Pode

Pode

Meubelfabrikant Pode bied een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners. Door hun vakmanschap en de jarenlange ervaring bij Leolux, het moederschip met al 85 jaar ervaring, kunnen ze een collectie neerzetten die comfort én kwaliteit bied.

^