Thuis werken, ontspannen & genieten

  Lotte's Blog
  Nu de meesten van ons thuis zitten, is het extra belangrijk om het uzelf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit geldt voor zowel het thuiswerken als ontspannen. Upgrade daarom uw kantoor voor een zo productief mogelijke werkomgeving en vergeet ook vooral niet de gezelligheid in huis! Breng extra sfeer aan in uw interieur, met (klein)meubelen en accessoires, of voorzie uw werkplek van de mooiste en comfortabelste meubelen voor op kantoor. Hieronder enkele tips voor u op een rijtje.

  Vitra

  ► Een sfeervol huis 
  Nu u wellicht meer thuis bent, is het extra belangrijk om het zo gezellig mogelijk te maken. Mist u nog wat in uw interieur, dan helpen wij u graag met wat accessoires waarmee u uw woning in een handomdraai opleukt. Wat dacht u van een vogel in huis, zoals de Vitra House Bird of DaqiConcept JinGoo, een speaker in de vorm van een vogel in een kooitje. Of anders een ander onderhoudsvriendelijk beest in huis, zoals de Vitra Eames Elephant? Leverbaar in twee formaten en in een scala aan kleuren. Daqi Concept

  Wat direct meer sfeer en warmte brengt in uw huiskamer is een mooi vloerkleed. Neem bijvoorbeeld het Carpet Sign Caméléon vloerkleed. Voor elk interieur bestaat er een geschikte kleur en afmeting. Ook erg handig en leuk is de Clocktwo klok van Biegert & Funk, verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen en kleuren.

  ► Opgeruimd staat netjes
  Met meer tijd om handen is het bovendien een uitgelezen kans om even die dingen te doen die er anders niet van komen, zoals opruimen. Gebruik bijvoorbeeld de Kartell Componibili kast voor kleine zaken zoals papierwerk. als badkamermeubel of gewoon als nachtkastje. Verkrijgbaar in diverse kleuren en in verschillende hoogtes! Handig voor een opgeruimde gang is de Hay Loop Stand Hall kapstok voor al uw jassen. 

  ► Bureau & bureaustoel
  Werkt u vanuit thuis, dan is een efficiënte werkplek van groot belang. Het kan een hele uitdaging zijn om productief aan de slag te gaan. Wilt u optimaal presteren dan moet u de omstandigheden zo comfortabel mogelijk maken. Een professioneel bureau en bureaustoel mogen daarbij dan ook niet ontbreken. Vitra heeft een groot assortiment aan bureaustoelen, zoals de Physix of een van de Aluminium Chairs, zoals de EA 117 – EA 119 stoel. Combineer deze met het Artisan Picard bureau. Niets staat een productieve werkdag nog in de weg!

  ► Na inspanning komt ontspanning
  Heeft u een lange dag gehad en bent u toe aan wat ontspanning? Neem plaats in een te heerlijke relaxfauteuil, zoals dé klassieker: de Vitra Eames Lounge Chair met Ottoman. Een waar pronkstuk voor in uw woning met een aangenaam comfort. Een stoel waarin u ook helemaal tot rust komt is de Jori Brainbuilder relaxfauteuil die u helemaal naar wens kunt samenstellen, net als de Leolux Caruzzo fauteuil eventueel met poef, ideaal om de voetjes even hoog te leggen.

  Houten meubels

  Op dit moment zijn onze showrooms in verband met het Coronavirus gesloten tot nader bericht. Wij bieden u de mogelijkheid tot Private Shopping of online interieuradvies. Hiervoor kunt u een afspraak met ons maken. Uiteraard is het ook mogelijk meer informatie of een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een meubel van uw voorkeur. Hiervoor kunt u mailen naar info@berden.nl of bellen met 077-358 06 68

  Heeft u thuis geen plek om te werken? Bij Lebe Group kunt u een kantoorruimte huren in Limburg. Met locaties in onder andere Venlo, Sittard, Roermond en Heerlen is er altijd een kantoor in uw buurt. 

  Lotte's Blog

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn