Vitra Eames House Bird

Geef uw interieur net dat beetje extra met de Vitra Eames House Bird!

We hebben de Vitra Eames House Bird nu in het zwart direct uit voorraad leverbaar, waardoor je snel je aankoop in huis hebt!

€ 219,00
Vanaf € 219,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Vitra Eames House Bird is te bestellen in veelvoud van 1
Kies je uitvoering arrow
Vitra Eames House Bird walnotenhout
€ 299,00
Vitra Eames House Bird zwart
€ 219,00
Vitra Eames House Bird special edition essen roze gebeitst
€ 299,00
Vitra Eames House Bird special edition essen donkergroen gebeitst
€ 299,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Eames House Bird
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Eames House Bird

Special edition:

Nu ook speciale uitvoeringen beschikbaar in essen donkergroen gebeitst of essen roze gebeitst.

Charles en Ray Eames hebben veel accessoires ontworpen voor hun privéhuis, het Eames House. De inspiratie voor deze accessoires deden ze op hun wereldreizen op. Tijdens een reis door Amerika ontwierpen ze de beroemde Vitra Eames House Bird. Deze is dan ook al meer dan vijftig jaar in hun design huis te bewonderen. Afmetingen: 20,7 (b) x 8,5 (d) x 27,6 (h) cm

Artikelnummer338494
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames worden gezien als de belangrijkste ontwerpers van Amerika, de grondleggers van modern design. Ze hebben iconische designproducten ontworpen die voor een groot deel in de collectie van het designmerk Vitra opgenomen zijn. Charles & Ray Eames groeide uit tot een begrip in de designwereld van de twintigste eeuw.

^