De Toekomst Next fauteuil

De Toekomst Next is een klassieke fauteuil heeft een optimaal zitcomfort

  • Fauteuil met heerlijk comfort
  • Zowel handmatig als elektrisch verstelbaar
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 0,00
Vanaf € 1.598,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de De Toekomst Next fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Toekomst Next fauteuil heeft een tijdloze vormgeving en een superieur zitcomfort. De fauteuil nodigt uit om heerlijk in te relaxen. De fauteuil kunt u zowel handmatig als elektrisch verstellen. Daarnaast beschikt de Next fauteuil over een topswing in de rugleuning. Hierbij kan het bovenste gedeelte van de rugleuning van achter naar voren worden gekanteld waardoor uw hoofd aangenaam ondersteund wordt. De fauteuil past door zijn stijlvolle vormgeving in vrijwel ieder interieur.

De fauteuil Next zelf samenstellen

De fauteuil is leverbaar in diverse zithoogtes en zitdieptes om zo de fauteuil goed af te stemmen op uw lichaamsafmetingen. Voor de bekleding heeft u de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. Voor het onderstel kunt u kiezen tussen een schijf en een stervoet. Het onderstel is ook leverbaar in diverse materialen en kleuren. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte fauteuil samen te stellen.

Artikelnummer291328
De Toekomst

De Toekomst

Meubelfabriek de Toekomst is dé specialist op het gebied van relaxfauteuils. Dit familiebedrijf is opgericht in 1955 en tot op de dag van vandaag vinden alle productontwikkelingen plaats binnen het eigen bedrijf. De nadruk in de productie bij De Toekomst ligt op geavanceerde technologie in combinatie met ambachtelijk handwerk.

^