Het gebruik van de augmented reality app

  Ga zelf aan de slag met de AR-app van Berden! Zo zie je in een handomdraai of die mooie designfauteuil, stoel of bank die al die tijd op je verlanglijstje staat ook echt tot zijn recht komt in jouw interieur. De app is heel gebruiksvriendelijk, maar als ondersteuning leggen wij je graag uit hoe deze werkt. 

  Het gebruik van de augmented reality app


  1. Welke producten zijn te visualiseren?

  Op deze verzamelpagina met producten zie je met een blik welke designmeubelen je via augmented reality kunt bekijken in onze app. Vanwege ons grote assortiment is niet elk meubel bij je thuis te bekijken, alleen een geselecteerde groep populaire modellen. De producten zijn ook te herkennen aan de QR-code. Heb je de AR-app al gedowload via Berden? Dan kan je de QR-code scannen met je smartphone waarna je het meubel kunt openen in de AR-app. Ben je nog niet aan het downloaden van de AR-app toegekomen? Klik dan hier en je vindt de button om de app te downloaden.


  2. Scan de ruimte en het inrichten kan beginnen

  Is de AR-app geïnstalleerd? Mooi, dan kan je direct aan de slag! Klik op een van de tientallen meubelen die je in de app ziet staan. Het artikel wordt geladen zodat je deze in topkwaliteit kunt zien. Dat brengt je bij de volgende stap: het scannen van de ruimte. Het scannen van de ruimte geeft de app de mogelijkheid om te traceren waar zich precies de grond, muren en voorwerpen bevinden. We geven je graag enkele tips die je helpen bij het gebruiken van de augmented reality app:

  • Laat de camera van je smartphone de gehele ruimte goed in kaart brengen; 
  • Zorg ervoor dat er voldoende vrije ruimte is op de vloer;
  • Zorg voor genoeg licht.

  Wanneer je je smartphone beweegt, zie je vanzelf dat het gekozen artikel verschijnt in de ruimte. Je kan het meubel eenvoudig verplaatsen door te swipen. Roteren kan ook door twee vingers te gebruiken. 

  3. Switch met gemak tussen verschillende varianten 

  Heb je de juiste positie voor je meubel gevonden? Klik op het vinkje en het designmeubel laat zich als het ware "vallen" op de gekozen plek en staat vast. Dit geeft jou de kans om er omheen te lopen en het meubel vanuit elke hoek te bekijken. Ben je niet tevreden met de uitvoering? Geen probleem. Klik op de button linksonderin om meerdere versies te zien van het gekozen object. Hier vind je tevens de snellink die je brengt op onze site Berden.nl, waar je meer informatie over het artikel kunt terugvinden.


  4. Raak geïnspireerd door ons ruime aanbod

  Alle meubelen die in augmented reality beschikbaar zijn, staan natuurlijk ook op onze site of in een van onze woonwinkels. Scroll door het overzicht met de verschillende designmeubelen of bekijk ze in levende lijven en laat je inspireren. Wie weet loop je zo tegen het designmeubel aan van je dromen! Heb je verder nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

  Nog niet helemaal duidelijk? Bekijk dan de onderstaande video. 

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn