Gratis interieur advies? Dat kan!

  Interieur- en ontwerpadvies 
  Bent u op zoek naar een nieuw interieur, maar weet u nog niet precies wat u wilt? Wilt u graag advies? Dan bent u bij Berden wonen & slapen aan het juiste adres. U hebt de mogelijkheid om interieuradvies te ontvangen voor een deel of voor uw gehele interieur.


  Gratis interieur advies voor Marcant-lezers
  Het kan soms lastig zijn om keuzes te maken en deze vervolgens weer te vertalen naar uw eigen interieur. Goed advies van onze interieuradvieseurs kan hierbij helpen en een groot verschil maken. Onze adviseurs luisteren goed en denken op een creatieve manier met u mee, om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen.

  Graag willen wij u de mogelijkheid bieden om 1-op-1 een afspraak te maken met een van onze interieuradviseurs. Speciaal voor u als lezer van Marcant magazine bieden we u eenmalig de mogelijkheid tot een uitgebreid interieuradvies t.w.v. €250,-.

  U kunt gebruik maken van dit aanbod door uw gegevens en wensen via onderstaand formulier aan ons door te geven. Wij nemen daarna spoedig contact met u op. Aan de hand van uw vraag, plattegrond en foto's gaan wij voor u aan de slag om u te voorzien van een passend advies. 

  Ten slotte wordt u uitgenodigd in de winkel om dit advies samen met onze adviseur geheel vrijblijvend te bespreken.

  Interieur- ontwerpadvies


  Aanmeldformulier Designdates

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn