Swissflex Versa 20 Geltex matras

Het Swissflex Versa 20 matras met Geltex laag biedt een optimaal slaapcomfort

  • Ontlast en ondersteunt uw lichaam
  • Optimale warmteregulering
  • Inclusief elastische matrashoes
  • Leverbaar in diverse formaten

€ 1.060,00
Vanaf € 1.060,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Swissflex Versa 20 Geltex matras
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Swissflex Versa 20 Geltex

Het Swissflex Versa 20 Geltex matras zorgt voor ontlasting en ondersteuning van uw lichaam in combinatie met een optimale warmteregulering. De Swissflex matrassen met Geltex laag bieden een optimaal comfort doordat deze zich automatisch aanpassen aan uw lichaamsgewicht en postuur.

Het Versa 20 Geltex matras is voorzien van 2 cm meer Geltex en een extra hardheidsgraad voor een nog beter ligcomfort. Ook de elastische matrashoes draagt hieraan bij. Daarnaast delen de inkepingen in de steunkern het matras op in 7 ergonomische zones voor doelgerichte drukverlaging en ondersteuning. Over de hele kern bevinden zich dwars- en lengteprofileringen én extra verticale boringen voor een goede ventilatie.

Uw Swissflex Versa 20 Geltex zelf samenstellen

Het matras heeft een totale hoogte van 20 cm hoog waarin zich een Gomtex kern van 12 cm bevindt. Deze kern is omringd door een 6 cm dikke Geltex laag met daaronder een 2 cm dikke Geltex schouderzonering.

U heeft de keuze uit verschillende formaten. Het matras is verkrijgbaar in soft of firm. Standaard geleverd met een afneembare jerseyhoes. Optioneel leverbaar met een merino natural hoes voor mensen die het snel koud hebben.

Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer291036
Swissflex

Swissflex

Swissflex, een Zwitsers merk, waar het handwerk zichtbaar en voelbaar is. Al meer dan 60 jaar staat het merk voor slimme bedsystemen van een hoogwaardige kwaliteit. De ambitie van Swissflex is; individuele oplossingen voor slaapcomfort creëren gericht op functionaliteit, comfort en veelzijdigheid. Een slaapoplossing voor iedereen.

^