Swissflex Versa 24 matras

Het Swissflex Versa 24 matras stemt zich perfect af op ieder lichaamstype

  • Voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam
  • Voorzien van 7 ergonomische zones
  • Optimale warmte- en vochtregulering
  • Leverbaar in diverse formaten

€ 1.720,00
Vanaf € 1.720,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Swissflex Versa 24 matras
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Swissflex Versa 24

Het Swissflex Versa 24 matras kenmerkt zich door perfecte afstemming op elke lichaamsbouw en elk gewicht. Een unieke eigenschap van het matras zijn de aansluitende elementen in de kern van het matras. Ze werken perfect samen met de lattenbodem en passen zich precies aan ieder lichaamstype aan. De matraskern is voorzien van 7 ergonomische zones voor een perfecte ondersteuning. Verder zorgen de horizontale en verticale ventilatiekanalen voor een optimale warmte- en vochtregulering.

Stel uw Swissflex Versa 24 matras zelf samen

Het matras heeft een totale hoogte van 24 cm en is verkrijgbaar in een soft en firm uitvoering. U heeft de keuze uit verschillende formaten. Daarnaast kunt u kiezen voor een hoogelastisch Gomtex kern of een natuurlatex kern.

Gomtex is hoogelatisch en natuurlatex is duurzaam en milieuvriendelijk. Voor de hoes heeft u de keuze uit de varianten Care & Clean en Merino Natural. Beide zijn afneembaar. De Care & Clean hoes heeft een antibacteriële werking en de Merino Natural hoes is geschikt voor mensen die het snel koud hebben. Optioneel kunt u bij de hoezen kiezen voor een SEP-schouderzone voor een optimale vering in de schouderzone.

Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer291046
Swissflex

Swissflex

Swissflex, een Zwitsers merk, waar het handwerk zichtbaar en voelbaar is. Al meer dan 60 jaar staat het merk voor slimme bedsystemen van een hoogwaardige kwaliteit. De ambitie van Swissflex is; individuele oplossingen voor slaapcomfort creëren gericht op functionaliteit, comfort en veelzijdigheid. Een slaapoplossing voor iedereen.

^