Op vakantie met Berden

  Eindelijk, het is vakantie! Na een lange winter waarin we weinig hebben kunnen ondernemen, lijkt het erop dat we deze zomer "normaal" kunnen vieren. Lekker op vakantie naar Spanje of Italië. Of blijf je liever iets dichter bij huis? Voor wie liever thuis blijft, hebben wij nu "Op vakantie met Berden". Dit geldt trouwens niet alleen voor de thuisblijvers, ook de vakantiegangers kunnen op vakantie met Berden! Diverse modellen zijn vernoemd naar plaastnamen en bezienswaardigheden wereldwijd. Wij laten je graag kennismaken met onze collectie zodat het ook vanuit thuis voelt als op vakantie gaan. 

  Op vakantie met Berden


  Brand van Egmond Hollywood lamp

  Vakantiebestemmingen bij Berden  

  Ons assortiment omvat een groot aantal design meubelen met de naam van een mooie plaats in binnen- en buitenland. Vertrouwde vakantiespots zoals het prachtige Barcelona. Of wat dacht je anders van een tripje naar het zonnige Portofino of het beroemde Hollywood? Ja, het is allemaal mogelijk én dat vanuit eigen huis! Bij Berden hebben wij diverse design meubelen voor je uitgelicht die vernoemd zijn naar bekende - en iets minder bekende - vakantiebestemmingen. 

  Nieuwsgierig geworden naar onze vakantiebestemmingen?
  ▶ Kijk hier voor een overzicht van de hotspots.


  Vitra Polder Sofa Designmeubel of bezienswaardigheid?

  Als we op vakantie zijn, is er een tijd van liggen aan het strand met een cocktail in de hand maar ook een tijd van de omgeving verkennen. Zo zijn er diverse plaatsen met echte trekpleisters die je gezien moet hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Eiffeltoren in Parijs? We laten je de bezienswaardigheden graag zien, maar dan vanuit onze eigen collectie.

  Diverse trekpleisters waren door hun bekendheid een inspiratiebron voor ontwerpers bij het maken van hun meubels. Deze meubelen dragen dan ook dezelfde naam met eer. 


  Benieuwd naar onze trekpleisters?

  ▶ Bekijk hier de verschillende bezienswaardigheden. 


  Op meubelinspiratie in ons reisbureau

  Nog niet helemaal zeker van de bestemming of bezienswaardigheid die bij je past? We nemen je graag mee op reis! In onze winkels laten wij je kennismaken met de mooiste design meubelen uit onze lijst met vakantiebestemmingen en bezienswaardigheden. Laat je inspireren en adviseren door onze deskundige interieurstylisten. We ontvangen je graag in een van onze reisbureaus waar onze interieuradviseurs je als ware reisleiders meenemen naar de diverse bestemmingen. 

  Bekijk hieronder onze woonwinkels.  

  Berden Blerick

  Berden Blerick

  Berden Venlo

  Berden Venlo

  Berden Heerlen

  Berden Heerlen

  Berden Maastricht

  Berden Maastricht

  Berden Sittard

  Berden Sittard

  Berden Alphen aan den Rijn

  Berden Alphen a/d Rijn

  Interesse in advies op maat? 
  ▶ Het is mogelijk om een-op-een interieuradvies aan te vragen in jouw favoriete Berden winkel!


  Liever online boeken? 

  Interesse in een design meubel uit onze collectie maar zit een bezoek aan onze winkel er niet voor jou? Dan helpen we je graag verder op afstand om de vakantie naar eigen huis te halen! Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan voor jouw favoriete meubel door te mailen naar info@berden.nl of door je vraag te stellen via dit contactformulier

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn