De buikligger

  Heerlijk, plat op je buik tot rust komen. Maar wist je dat het slapen op je buik niet de meest gezonde houding is? Dit heeft te maken met de draaiing van je hoofd naar links of naar rechts, waardoor je nek het zwaar te verduren heeft. Een verkeerde druk op de nekwervels kan voor problemen zorgen. Ook je onderrug kan pijn gaan doen omdat de lage rug in een holle stand staat, wat belastend is als je deze houding lang aanneemt.


  Droomadvies van Eric

  Slaapexpert Blerick

  Het is op de lange termijn het beste om deze houding af te leren, vooral als je klachten aan je nek of onderrug krijgt kan dit met het buikliggen te maken hebben. Is het toch echt je voorkeurshouding en slaap je zo het beste? Dan adviseren wij om te kiezen voor een vrij dun kussen. Een voorbeeld is de Auping Cloud van 8 cm, maar ook de Beka Flat of Tempur Ombracio is een fijn kussen voor de buikslaper.


  Producten die je nachtrust helpen verbeteren

  Auping Cloud kussen

  Auping, Cloud kussen 8 cm voor 149,-

  Beka, Flat kussen voor 135,- incl. reishoes
  Alleen verkrijgbaar in de winkels! 

  Tempur Ombracio kussen

  Tempur, Ombracio kussen vanaf 129,-

  Breng een bezoek aan een van onze slapen winkels in BlerickHeerlen of Sittard en laat je adviseren door onze deskunige slaapexperts. Ontvang het droom advies, zodat jij weer heerlijk kunt slapen.


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn