Vitra Landi Chair

De Vitra Landi Chair is zowel binnen als buiten te gebruiken!

€ 889,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Landi Chair
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15
De Vitra Landi Chair is een stoel met een duidelijke constructie. De stoel is geheel van aluminium gemaakt en bestaat uit twee delen; het frame en de zitschaal. Het frame bestaat uit twee U-vormige buizen die dankzij een gelaste dwarsverbinding met elkaar verbonden zijn en hierdoor een zelfdragend frame vormen. Dit frame is zo vervaardigd dat het niet alleen poten, maar ook meteen armleuningen zijn. De zitschaal is vervolgens een comfortabele schaal die voorzien is van 91 ponsgaten. Deze ponsgaten maken de stoel niet alelen licht en flexibel, maar geven de stoel ook nog eens zijn kenmerkende look. Ten slotte is dit aluminium weersbestendig, waardoor de stoel ook voor buitengebruik geschikt is! Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 51,5 x 65 x 79,5 cm
Artikelnummer276001
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^