Pode Tubble salontafel

De Tubble salontafels is verkrijgbaar in drie verschillende modellen met ieder andere afmetingen. Door deze ruime mogelijkheden zijn de tafels speels te combineren of juist te gebruiken als unieke compositie.

  • Organische vormen met hoogwaardige afwerking.
  • Uiterst geschikt om onderling te combineren.
  • Tafelblad is te verkrijgen in marmer, massief eikenhouten of MDF gelakt.
  • Onderstel is bestaande uit hoogwaardig aluminium.

€ 635,00
Vanaf € 635,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Pode Tubble salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Pode Tubble salontafel

De Tubble van het merk Pode is een design van Roderick Vos, Vos is afgestudeerd aan de Design Academie in Eindhoven. Vos is tevens mede-eigenaar van ontwerpbureau Studio Roderick Vos en heeft reeds diverse designs voor het Nederlandse meubelmerk op zijn naam staan.

Tubble is een van deze designs en bestaat uit een drietal salontafels met verschillende maten. Deze salontafels worden gekenmerkt door de organische vormen en hoogwaardige afwerking er van. De tafels zijn te verkrijgen in diverse hoogtes en afmetingen, hierdoor zijn ze uiterst geschikt om te combineren of juist een eigenzinnige compositie. Door de ruime mogelijkheden van materialen en afwerkingen is de Tubble volledig naar wens samen te stellen en zo is een uitgebalanceerde combinatie of een speels geheel mogelijk te maken.

De tafel is te voorzien van een marmer, massief eikenhouten of gelakt MDF tafelblad welke alle drie zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Het onderstel is bestaande uit hoogwaardig aluminium en af te werken in lak of alle epoxy-kleuren uit de Pode collectie.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

48 x 78 x 32/37

60 x 104 x 32/37

70 x 117 x 32/37

65 x 65 x 32/37

90 x 90 x 32/37

65 x 135 x 32/37

Artikelnummer324779
Pode

Pode

Meubelfabrikant Pode bied een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners. Door hun vakmanschap en de jarenlange ervaring bij Leolux, het moederschip met al 85 jaar ervaring, kunnen ze een collectie neerzetten die comfort én kwaliteit bied.

^